ngeunaan_urang_1

Misi kami nyaéta ngajantenkeun jalma saderhana sareng bagja ngalangkungan Pluto sareng nikmati kahirupan.

Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu aya di Shenzhen, Cina, khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual produk vape sapertos pods vape disposable, vaporizer konsentrasi, vaporizer herbal garing, kartrij sareng batré kartrij, jsb.
Urang posisi kami mitra pikeun mempermudah distributor / retailers ngadegkeun / tumuwuh / manjangkeun merek maranéhanana jeung "wow" produk, kaahlian, sarta assiduousness on kinerja.

KONSENTRASI

Ti ngadegna di 2010, urang geus fokus dina SATU hal-E produk patali roko.Sanajan urang boga tekenan sababaraha nalika.Ayeuna, produk anu aya hubunganana sareng CBD Vape mangrupikeun prioritas kahiji kami: CBD MOD, CBD Vaporizer, CBD Atomizer, CBD Cartridge, CBD batré anu tiasa dicas deui, CBD disposable Pen, Bubbler CBD MOD.

FLEKSIBILITAS

fasilitas OEM-berorientasi ngajadikeun urang leuwih fléksibel.Mitra tiasa milih produk "wow" tina daptar kami, atanapi ODM sababaraha ideu anu ekslusif, gratis ngan ukur ngaropea logo, atanapi nganggo pakét lengkep;Atawa ngontrak sababaraha modél sacara éksklusif di sababaraha daérah.

KABUKAAN

Kami siap ngalenyepan ide/téhnologi naon waé anu mawa mangpaat pikeun para nasabah sareng pangguna akhir.Paduli ngagabungkeun sababaraha fungsi kana hiji alat, atawa amandemen leutik pikeun ngaronjatkeun genah, atawa sababaraha update téhnologi pikeun ngurangan biaya.

TENTANG KAMI

KAahlian:

Veteran dina bagian ieu ngagampangkeun pikeun mindahkeun ideu ka produk anu tiasa dianggo.Di sagigireun produk "wow" kami, urang tiasa kolaborasi sareng mitra ngawujudkeun impianna dina produk.

ETIKA USAHA

Kami bakal ngajaga ide / kreasi mitra sacara rahasia.Sarta kami bakal mantuan ngajaga patén-patén ti mitra di Cina.

Kami ogé ngembangkeun merek kami "PLUTO" sareng "ptovop®" diadegkeun dumasar kana kakuatan R&D anu kuat sareng manufaktur sareng seueur insinyur profésional anu parantos damel di industri vaporiztion salami mangtaun-taun.Kami geus salawasna geus dedicated ka nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur jeung produk ongkos-éféktif.Pabrik kami dilengkepan mesin produksi sareng nguji canggih pikeun mastikeun produksi sareng kualitas produk.

Tim Pluto ngadukung gaya hirup anu sederhana, bagja sareng séhat, sareng sadaya produk nyayogikeunana.Misi kami nyaéta ngajantenkeun jalma saderhana sareng bagja ngalangkungan Pluto sareng nikmati kahirupan.

Émbaran Dasar

Perusahaan

Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd

Diadegkeun

2010 Taun

Jenis Usaha

Pabrikan & Perusahaan Dagang

jasa primér

Penguap CBD / WAX

Produk langkung

vaporizer disposable, vaporizer ramuan garing, vaporizer lilin, erig & kuku, vaporizer herbal

Alamat

502, Gedong 4, Jinfanghua, Jalan Xinhe No.2, Désa Hebei, Jalan Bantian, Kacamatan Longgang, Shenzhen, Guangdong

Dagang & Pasar

Pasar Utama

Jepang, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Kulon, Éropa Wétan, Asia Wétan,

palabuhan pangdeukeutna pikeun ékspor produk

Shenzhen, Hongkong

Klausa pangiriman dina modeu dagang

FOB, EXW, DDP

métode pembayaran ditarima

T/T, PayPal, Western Union

Naha aya kantor luar negeri anu sayogi

Sumuhun

Mode ékspor

Ékspor ngaliwatan agén

omzet usaha

USD 10 - 28 juta per taun

Volume impor

Sahandapeun USD 80 rébu per taun

volume ékspor

USD 12 - 30 juta per taun

Jumlah karyawan departemén perdagangan asing

10-30 urang

Jumlah panalungtik

21-30 urang

Jumlah inspectors kualitas

11-20 urang

Jumlah sakabéh pagawé

50 - 300

Émbaran pabrik

Wewengkon Pabrik

8.000m2

Pagawé

50-300

ULAH LULUS!

Asupkeun pikeun meunangkeun topgreen diskon VIP