file_8
spanduk2

produk

produk patali

KABEH

CBD Vape

Kartrid

Alat Pod Vape

Asesoris

moci-主图-5

2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI

Maca deui
Gbox - Pelangi

510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX

Maca deui
510 thread batré-1

510 THREAD 400 mAh CBD / THC SLIM OIL VAPE PEN BATERE + MICRO USB CHARGER - PLUTO

Maca deui
211654153738_.pic

AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX

Maca deui
OMNIPEN4

Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN

Maca deui
221654153738_.pic

DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX

Maca deui
UBOX PLUS-1

CBD CARTRIDGE BATTERY MOD KIT - PLUTO UBOX PLUS

Maca deui
231654153738_.pic

510 THREAD CARTRIDGE batré MOD - PLUTO TBOX

Maca deui
Gbox - Pelangi

510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX

Maca deui
510 thread batré-1

510 THREAD 400 mAh CBD / THC SLIM OIL VAPE PEN BATERE + MICRO USB CHARGER - PLUTO

Maca deui
211654153738_.pic

AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX

Maca deui
OMNIPEN4

Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN

Maca deui
UBOX PLUS-1

CBD CARTRIDGE BATTERY MOD KIT - PLUTO UBOX PLUS

Maca deui
221654153738_.pic

DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX

Maca deui
231654153738_.pic

510 THREAD CARTRIDGE batré MOD - PLUTO TBOX

Maca deui
lilin atomizer-2

KACA DABBING ATOMIZER 510 THREAD – PLUTO WAX CARTRIDGE

Maca deui
cbd cartridge-4

0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)

Maca deui
CCELL4

CCELL 0.5ML / 1.0ML 510 KACA DELTA 8 CARTRIDGE (BENGKUNG KERAMIK BERUANG HIDEUNG)

Maca deui
moci-主图-5

2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI

Maca deui
GOOPEN

CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN

Maca deui
bumbu coét - 2

4pcs 40/50MM Multifunctional Zinc Alloy Mill Colorful Grinder Spice Grinder Herb Coét

Maca deui

ODM / OEM

PROSES ADAT

Nyadiakeun Desain ID

Nyadiakeun Desain ID

Modeling 3D

Modeling 3D

Buka Real kapang Pikeun Sampel

Buka Real kapang Pikeun Sampel

Customer Konfirmasi Sampel

Customer Konfirmasi Sampel

Modifikasi Sampel

Modifikasi Sampel

Tés Sampel

Tés Sampel

Produksi Massal

Produksi Massal

Tentang Kami

bubuka parusahaan

bubuka parusahaan

Shenzhen Pluto Technology Co., Ltd. nyaéta produsén anu aya di Shenzhen, Cina, khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual produk vape sapertos pods vape disposable, vaporizer konsentrasi, vaporizer ramuan garing, kartrij sareng batré kartrij.jsb.

Brand Tastefogpluto sareng ptovop kami diadegkeun dumasar kana kakuatan R&D anu kuat sareng manufaktur sareng seueur insinyur profésional anu parantos damel di industri vaporiztion mangtaun-taun.Kami geus salawasna dedicated ka nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur jeung produk ongkos-éféktif.Pabrik kami dilengkepan mesin produksi sareng nguji canggih pikeun mastikeun produksi sareng kualitas produk.

Pluto salawasna nyadiakeun layanan palanggan high-end teu ukur keur distributor, wholesalers, sarta retailers tapi ogé pikeun konsumén tungtung, kami miharep éta bisa jadi pangalaman pangalusna pikeun saha wae nu ngajual atawa ngagunakeun produk urang.

Tim Pluto ngadukung gaya hirup anu sederhana, bagja sareng séhat, sareng sadaya produk nyayogikeunana.Misi kami nyaéta ngajantenkeun jalma saderhana sareng bagja ngalangkungan Pluto sareng nikmati kahirupan.

Warta

Warta perusahaan

Catetan pikeun fans maén bal: Piala Dunya Qatar lengkep ngalarang roko éléktronik

Catetan pikeun fans maén bal: Piala Dunia Qatar lengkep ngalarang ci...

Numutkeun laporan asing, fans bal ti sakuliah dunya bakal indit ka Qatar pikeun lalajo Piala Dunya.Tapi...

Naon Anu Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan E-Jus Of Disposable Vape -3

Naon Anu Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan E-Jus Of Disposable Vape -3

Urang bahas bahan utama sareng fungsina sareng khasiatna dina tulisan sateuacana. Dinten ieu urang ngobrol ngeunaan kumaha ...

Chen Minhui, Asosiasi Rokok Éléktronik Hong Kong: Narékahan Pikeun Pembukaan Rokok éléktronik Di Hong Kong

Chen Minhui, Asosiasi Rokok Elektronik Hong Kong: Narékahan Pikeun Dibuka deui ...

Anyar, Chen Minhui, Présidén Asosiasi E-Rokok Hong Kong, nyarios dina wawancara sareng média yén ...