Produk

Kauntungannana: rasa nice béda, coil bolong, Tipe-C rechargeable, tank cair bisa robah

kustomisasi: Sesuaikeun warna, logo sareng kotak bungkusan, ngadukung OEM / ODM

garansi: sataun, ngagantian bébas kalawan orde anyar atawa ngabalikeun duit lamun teu ruksak jieunan manusa

Pluto Moci sareng Goopen, pilihan anjeun anu langkung saé pikeun vape disposable, wilujeng sumping pikeun patarosan