Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

502, Gedong 4, Jinfanghua, Jalan Xinhe No.2, Désa Hebei, Jalan Bantian, Kacamatan Longgang, Shenzhen, Guangdong

Surélék

Telepon

Whatsapp

+86-13410318594

+86-13823595160

Jam-jaman

Rojongan online 24 jam

Kodeu Qr

qc

Aplikasi naon: +86-13410318594 (Tracy) Atawa scan QR code

q_c

Naon aplikasi: +86-13823595160 (Jack) Atawa scan QR kode

WC

Wechat Scan QR Code Ieuh:

whatsapp

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami