2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI

  • 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI
  • 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI
  • 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI
  • 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI
  • 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE PREFILLED POD DEVICE-PLUTO MOCI

Rincian produk

Tag produk

Pabrik vape Pluto mawa vapers kotak-gaya magnet adsorption design disposable alat pod nu ciri batré rechargeable 650 mAh sarta lasts kira 2500puffs, sarta tank e cair bisa dirobah.Alat anu disposable gaduh mékanisme penembakan aktivasina, tos dieusian ku 50mg / 20mg / 0mg uyah e-cair, sareng aya dina rupa-rupa rasa anu enak pikeun dipilih.

moci-spanduk
moci-rasa-3
Ukuran

81.73mm (Panjang)X48mm (Rubak)X20.65mm (Katebalan)

Kapasitas E-cair

8ml

Kapasitas batré

650 mAh batré rechargeable

Kakuatan nikotin

50mg/30mg/20mg/0mg

Puffs

nepi ka 2500 puffs

port ngecas

Port ngecas Tipe-C

Gulungan

Mesh Coil, nyemburkeun rasa dina sungut anjeun tina méga uap anu ageung

Rasa

Anggur Lidah, és samangka, limun persik, stroberi Lidah, Raspberry haseum blueberry, jambu pelem peach, gelembung buah beri biru, És Anggur, sampanye jeruk Mandarin, jeruk semangka.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami