CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN

  • CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN
  • CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN
  • CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN
  • CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN
  • CBD VAPE 1ML / 2ML DISPOSABLE DELTA 8 OIL VAPE PEN - PLUTO GOOPEN

Rincian produk

Tag produk

Kurva sareng perenah ethereal ngajadikeun éta henteu ngan ukur alat vape, tapi ogé karya seni.USB tipe C pikeun ngeusi batre gancang, sarta jandela minyak kedip-kedip nembongkeun volume minyak sésana.

Kalawan 280 mAh batré Li rechargeable, anjeun tiasa vape up tetes panungtungan.Dua pilihan pikeun volume minyak, 1.0 ml atanapi 2.0 ml, anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun pasar anjeun.Karya nyabok-up ngantepkeun gadget ogé karasaeun leungeun anu nyaman.

Fitur konci

* 280 mAh batré Li rechargeable

* Preheat fuction

* Antarbeungeut USB Tipe C

* Desain ethereal sareng singket

* 4 setélan tegangan adjustable

* Multi panyalindungan dina sél circuit

* Coil keramik 1,2 ohm

* ukuran liang: 4*1.6mm

cbd disposable -cara ngeusian minyak-1

Kapasitas batré

280 mAh batré Li rechargeable.

Volume kamar minyak

1 ml / 2 ml

panganteur USB

Tipe C

Hurungkeun/pareuman alat

Pencét gancang tombol 5 kali.

Alat bakal pareum saatos 180 detik dianggurkeun

Setélan tegangan

Bulao = 2.6V Ungu = 3.4V Beureum = 4.0V

Warna lampu siklus = 2.2V-3.6V (téhnologi gelombang kakuatan)

Preheat

Pencét gancang 2 kali nalika alat dihurungkeun

kakuatan input

DC 5.0V 0.5A

Protéksi

Protéksi leuwih-waktu- pareum sanggeus lampu beureum flash 8 kali lamun gawé terus-terusan leuwih 8 detik

Perlindungan tegangan-rendah-pareum saatos lampu beureum hurung 15 kali nalika tegangan kirang ti 3.2v

Perlindungan sirkuit pondok-pareum saatos lampu beureum/biru flash 3 kali

Perlindungan over-charge-dipotong saatos tegangan langkung ti 4,15 v

Ukuran

105 mm(panjang) X 23 mm(rubak) X 12 mm (ketebalan)

Beurat bersih

22 g


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami