KACA DABBING ATOMIZER 510 THREAD – PLUTO WAX CARTRIDGE

  • KACA DABBING ATOMIZER 510 THREAD – PLUTO WAX CARTRIDGE
  • KACA DABBING ATOMIZER 510 THREAD – PLUTO WAX CARTRIDGE
  • KACA DABBING ATOMIZER 510 THREAD – PLUTO WAX CARTRIDGE

Rincian produk

Tag produk

Coil pemanasan quartz anu ditumbuk sareng kamar keramik nyababkeun efisiensi pemanasan anu langkung luhur, sareng pigura stainless steel (food grade) 304, ngajantenkeun alatna langkung awét.Leuwih ti éta, mouthpiece kaca pisah boga gadget gampang pikeun ngabersihan.Kalayan bahan sareng setelan anu dipilih sapertos kitu, atomizer lilin ieu ngingetkeun anjeun sareng "multi-fungsi, hemat biaya, higienis, awét, gampang dibersihkeun"

Kumaha ngagunakeun:

Gawéna salaku atomizer biasa-tuturkeun prosedur anu sarua pikeun meresihan atomizers.

Gawé salaku parabot dabbing-tarik kaluar mouthpiece kaca, make bagian luar tungtung seukeut ka dab lilin;jeung leupaskeun lilin kana chamber.

Kumaha ngabersihan:

Kamar: sami sareng atomizer keramik biasa, ulah nganggo cai.

Corong: nganggo pucuk katun sareng pembersih alkohol, atanapi sikat tiasa dianggo nalika lilin nempel kana corong gelas.

Pamastian kualitas:

The total sistem manajemen kualitas mastikeun produk kalawan kualitas luhur sarta stabil, Henteu ngan ieu kualitas diawaskeun sarta dilacak salila produksi, tapi ogé 100% test final sarta pamariksaan nyaeta kudu.

Coil atomizer lilin

1,2 ohm Ditumbuk Quartz Coil

Corong

Kaca sareng dianggo salaku alat dabbing

Bahan

SS304 + Kaca + Kuarsa + Keramik

Benang

510

Éléktroda

electroplated kalawan 24k emas

Pangukuran

11mm (Diaméterna) X 45.5mm (Jangkungna)

Beurat

9,5 g

Beurat kotor (pakét standar)

9g

pakét standar

disegel ku kantong poli leutik

Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd.mangrupikeun produsén anu aya di Shenzhen, Cina, khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual produk vape sapertos pods vape disposable, vaporizer konsentrasi, vaporizer herbal garing, kartrij sareng batré kartrij, jsb.
Urang posisi kami mitra pikeun mempermudah distributor / retailers ngadegkeun / tumuwuh / manjangkeun merek maranéhanana jeung "wow" produk, kaahlian, sarta assiduousness on kinerja.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami