0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)

  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)
  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)
  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)
  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)
  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)
  • 0.5ML / 1.0ML / 2.0ML FULL GLASS BOTTOM COIL KERAMIK 510 CARTRIDGE (GLASS MOUTHPIECE)

Rincian produk

Tag produk

Kamar kaca + Corong keramik berulir: ieu sanés ngan ukur ngantepkeun minyak anu tetep katingali sareng gampang pikeun ngabersihan alat, tapi ogé ngajantenkeun higienis sareng séhat pikeun vape.

Dua Pilihan pikeun milih volume tank: 1 ml atanapi 2 ml.Umumna kalolobaan minyak tiasa dianggo sareng gadget ieu:
--Minyak CBD, Minyak THC (sapertos délta 8, délta 9, délta 10);

Kamarana

sami sareng atomizer biasa, ulah nganggo cai pikeun nyegah karusakan résistansi
Corong

ngagunakeun kapas pucukna jeung alkohol cleaner, Atawa brushes bisa dipaké nalika lilin nempel kana mouthpiece kaca.

Pamastian kualitas

The total sistem manajemen kualitas mastikeun produk kalawan kualitas luhur sarta stabil, Henteu ngan ieu kualitas diawaskeun sarta dilacak salila produksi, tapi ogé 100% test final sarta pamariksaan nyaeta kudu.

Kalawan Reps pinter jeung pagawe terampil, kelir custom sarta téhnologi pilihan pikeun mibanda merek dina alat jeung bungkusan.Alat dewasa ieu sampurna pikeun dilegakeun bisnis kalayan pangsa pasar anu ageung sareng basis palanggan anu ageung.OEM disambut sareng dilayanan sacara profésional.

Coil Keramik handap

1,2 emh

Corong

mouthpiece kaca transparan

Bahan

Stainless Steel + Kaca + Quartz + Keramik

Kapasitas tank

0,5ml / 1,0ml / 2,0ml

Benang

Standar 510 threading

Pangukuran

11 mm (Diaméterna) X 50,3 mm (Jangkungna)---1ml

11mm (Diaméterna)X39.5mm (Jangkungna)---0.5ml

Ukuran liang

2 * 1,5 * 2,5 mm

Beurat bersih

5,9 g / 0,5 ml;6,8 g / 1,0 ml

Beurat kotor (pakét standar)

6,4 g / 0,5 ml;7,2 g / 1,0 ml

Bungkusan

Biasa 100 PCS dina busa EVA sareng kotak bungkusan ngaropéa ditampi

Logo

Logo ngaropéa ditarima

Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd.mangrupikeun produsén anu aya di Shenzhen, Cina, khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual produk vape sapertos pods vape disposable, vaporizer konsentrasi, vaporizer herbal garing, kartrij sareng batré kartrij, jsb.
Urang posisi kami mitra pikeun mempermudah distributor / retailers ngadegkeun / tumuwuh / manjangkeun merek maranéhanana jeung "wow" produk, kaahlian, sarta assiduousness on kinerja.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami