Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN

  • Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN
  • Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN
  • Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN
  • Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN
  • Wijaksana CBD CARTRIDGE batré MOD-PLUTO OMNIPEN

Rincian produk

Tag produk

Di sagigireun sosok bijou jeung kasaluyuan semesta.Alatna ngandung batré Li anu tiasa dicas ulang 400 mAh anu kuat.Kalayan tipe C USB, éta tiasa dieusi deui gancang ogé.Éta sababna urang namina "Omni"

Sosok wijaksana dina kontur geulis digantung ku lanyard-eta bakal hiasan beuheung leuwih ti alat vape.

• Cocog jeung sakabeh 510 cartridges cbd

• Ukuran leutik 49.5mm X 22.8 mm X 18.1 mm, éta kompak jeung portabel

• 400 mAh Li Batre kalawan Tipe C Port

• Attracting warna

• Gampang ngagunakeun jeung mertahankeun

• Ngagantung eta kalawan Lanyard a

Kumaha ngagunakeun:

1, Screw cartridge / atomizer kana 510 thread

2, gancang pencét tombol pikeun 5 kali pikeun ngahurungkeun.Éta siap pikeun vape

3, Gancang pencét tombol pikeun 3 kali pikeun ngarobah setelan tegangan

4, gancang pencét tombol pikeun 5 kali mareuman

5.Device bakal mareuman sanggeus 180 detik dianggurkeun

Shenzhen Pluto Téhnologi Co., Ltd.mangrupikeun produsén anu aya di Shenzhen, Cina, khusus dina ngembangkeun, manufaktur sareng ngajual produk vape sapertos pods vape disposable, vaporizer konsentrasi, vaporizer herbal garing, kartrij sareng batré kartrij, jsb.
Urang posisi kami mitra pikeun mempermudah distributor / retailers ngadegkeun / tumuwuh / manjangkeun merek maranéhanana jeung "wow" produk, kaahlian, sarta assiduousness on kinerja.

KAahlian:
Veteran dina bagian ieu ngagampangkeun pikeun mindahkeun ideu ka produk anu tiasa dianggo.Di sagigireun produk "wow" kami, urang tiasa kolaborasi sareng mitra ngawujudkeun impianna dina produk.

Batré

400 mAh Batré Lithium Rechargeable, sél batréna diasuransikeun ku PICC GLOBAL INSURANCE

Daur hirup batré

≥300 kali

Cocog Cartridge / atomizer

Sagala 510 thread cartridge / atomizer

Warna sadia

Pinuh hideung / biru & hideung / beureum & hideung / kelir ngaropéa

fungsi batré

Fungsi preheat / tegangan variabel

Setélan tegangan

Lampu biru=2.6V Lampu Ungu=3.4V Lampu Beureum=4.0V Siklus lampu=2.2V-3.6V (Teknologi gelombang kakuatan)

Pangukuran

49,5mm X 22,8 mm X 18,1 mm

Eusi Paket Standar

Omnipulpen X1, kabel USB X1, Lanyard X 1, Paket Blister X 1 Cartridge (Opsional)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami