AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX

  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX
  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX
  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX
  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX
  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX
  • AUTODRAW 510 THREAD THC CARTRIDGE BATTERY VAPE - PLUTO MIBOX

Rincian produk

Tag produk

Pluto MIBOX 510 Thread nyadiakeun kakuatan rechargeable jeung pigura pikeun cartridges / atomizers / uap tina CBD / THC / Delta 8 / Delta 9 / Delta 10

Kumaha ngagunakeun:

1, Cabut panutup luhur off

2, Screw cartridge / atomizers kana alat, sarta nempatkeun panutup luhur deui

3, Pulas dial pikeun nyaluyukeun tegangan sareng titik segitiga dimana pangguna langkung milih;Teras anjeun tiasa vape ayeuna

4, Lampu tombol bakal pareum nalika dicas pinuh.

5, panutup Top bisa dicokot off

6, indikasi kakuatan batré:

Héjo: 80% ~ 100%;Bulao: 40% ~ 80%;Konéng: 5%~ 40%

Ngaran Produk

Pencét 510 Cartridge Vape Batré Emod

Model/Pasal No

Pluto Mibox

Kapasitas batré

Batré Li Rechargeable 500 mAh, tiasa dieusi deui langkung ti 300 kali

Kasaluyuan

510 thread, pas nepi ka 12mm diaméterna

Multi panyalindungan

Perlindungan sirkuit pondok, panyalindungan overvoltage, panyalindungan tegangan low, panyalindungan vaping lembur, panyalindungan overcharge, panyalindungan over-ayeuna (The port USB tina tegangan tahan bisa nepi ka 28V. Cocog jeung muatan mobil jeung catu daya lianna handap 28V)

 Desain fungsi

Desain gambar otomatis, ngecas gancang

Setélan tegangan

21 notches dipencét pikeun nyaluyukeun tegangan (2.2V / 2.3V / 2.4V/2.5V/...4.0V / 4.1V / 4.2V)

Ngecas

Bisa ngaroko bari ngecas

éléktroda spring

24K emas elektro-plating

Ukuran

58mm (jangkungna) X 42mm (lebar) X 18mm (ketebalan)

Beurat

Beurat bersih 33 g, beurat kotor 58g

Rojongan lalawanan

≥1,2 ohm

tegangan input

3.0 ~ 4.2V

Kaluaran

2.2v ~ 4.2v

eusi bungkusan

Batré Mibox X1, lanyard x1, kabel USB X1, Kotak bungkusan X1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami