DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX

  • DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX
  • DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX
  • DISCREET MINI CBD CARTRIDGE BATTERY MOD - PLUTO UBOX

Rincian produk

Tag produk

Insured Sél batré ngilu 500 mAh terpadu kana gadget satengah palem kalayan siklus hirup leuwih ti 300 kali.Garansi 12 Bulan ngajantenkeun pangguna henteu hariwang.21 g mangrupikeun beurat hiasan beuheung

Produk anu diuji ogé ku prakték sareng alam éfisién biaya ngajantenkeun éta gaduh basis palanggan anu lega, desain populér sareng gampang dioperasikeun janten trendi di komunitas vaping.

Fitur konci

• Cocog jeung sakabeh 510 cartridges cbd

• Ukuran leutik tur éta kalayan lanyard, éta gampang pikeun mawa éta

• panyalindungan pondok-circuit

• Preheat batré, ngecas gancang

• Ieu bisa dirobah tegangan

• Ieu bisa roko bari ngecas

Kumaha ngagunakeun:

1, Candak handap perumahan

2, Screw cartridge / atomizer kana 510 thread

3, Pasang perumahan deui

4, Gancang pencét tombol 5 kali pikeun ngahurungkeun alat

5, Gancang pencét tombol 2 kali pikeun preheating, lampu bakal flash pikeun 15 detik, klik wae pikeun ngeureunkeun preheat.

6, Pencét gancang tombol pikeun 3 kali pikeun ngarobah setelan tegangan

7. Alat bakal pareum sanggeus 180 detik dianggurkeun

Batré

Batré Lithium 500 mAh, sél batréna diasuransikeun ku PICC GLOBAL INSURANCE

Daur hirup batré

≥300 kali

Cocog Cartridge / atomizer

510 thread 0.5ml / 1.0ml cbd thc cartridges

Cocog jeung diaméter Cartridge

≤11.2mm

Warna sadia

Pinuh hideung / biru & hideung / beureum & hideung / kelir ngaropéa

fungsi batré

Fungsi preheat

tegangan variabel

3.4V = lampu ungu / 3.7V = lampu biru / 4.2V = lampu beureum

Pangukuran

48mm X 31.5mm X 17mm

Beurat kotor

42 g

Beurat bersih

21 g

Eusi Paket Standar

Modeu Ubox X1, kabel USB X1, Lanyard X 1, Paket Blister X 1 Cartridge (Opsional)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami