510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX

  • 510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX
  • 510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX
  • 510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX
  • 510 THREAD CBD CARTRIDGE BATTERY WITH GASS BUBBLER - PLUTO GBOX

Rincian produk

Tag produk

Gbox mangrupikeun produk énggal, éta asalna tina pamanggihan pangadeg urang yén teu aya kit CBD anu cocog pikeun konsumén antara pamula sareng para veteran.

Tungtungna éta kaluar leuwih ti ekspektasi aslina-eta integrates gelembung kaca swirled kalawan CBD Mod dina ukuran lontar!

Bahan-bahan anu dipilih sareng pagawean anu hipu ngajantenkeun gadget langkung seueur tibatan alat vape- Ieu ornamén anu saé:

PCTG (dahareun kelas) perumahan + Séng Alloy pigura + Kaca Bubbler

Kumaha ngagunakeun

1, Cabut perumahan bubbler transparan

2, Tambahkeun cai infuse kana gelas bubbler (ULAH LEUWAT 2CM)

3, Screw cartridge kana threads batré: Ulah leuwih tighten cartridge nu

4, Sambungkeun deui perumahan bubbler transparan

5, Pencét tombol gancang 5 kali pikeun ngahurungkeun alat ON jeung OFF

6, Pencét tombol gancang 3 kali pikeun ngarobah tingkat tegangan

7.Device bakal mareuman sanggeus 180 detik dianggurkeun

parentah beberesih

A. Frékuénsi

1 atanapi 2 kali per cartridge - atanapi gumantung kana pamakean.

B. Bahan beberesih
Ngabersihan bubbler ku cai atawa swab alkohol atawa Q-tip & alkohol rubbing.

C. perumahan PCTG
kalawan swab alkohol atawa Q-tip & rubbing alkohol.

Kapasitas batré 650 mAh Batre Li Rechargeable
Cocog sareng 510 kartrid CBD atanapi atomizer lilin

Nepi ka 15 mm diaméterna kalawan lalawanan 0,8 ohm ka luhur

4 Setélan tegangan variabel

Bulao = 3,2 V Ungu = 3,6 V Beureum = 4,0 V

Warna lampu siklus = 2.2 V-3.6 V (téhnologi gelombang kakuatan)

Perumahan bubbler transparan

Bisa dicabut

Multi-panyalindungan

Sirkuit pondok;Leuwih-ayeuna;tegangan low;Over-charge;Over-pemanasan;Leuwih-pamakéan

Warna pilihan

Hideung, Pelangi, Pérak, Warna custom

Bahan

alloy séng, PCTG (food grade), ABS jeung kaca

Pangukuran

57 mm X 126 mm X 24 mm

Beurat bersih

168 g

Beurat kotor

268 g

Paket ngandung (pakét standar)

Alat *1;Mikro USB Cable * 1;Gelembung kaca *1

asesoris pilihan

Cartridge / Atomizer / Kantong portabel / Lanyard

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami